Powered By Blogger

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ …..τα λάθη και το αύριο





      Ας υποθέσουμε ότι στο ματς της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ για το κύπελο, στα τελευταία λεπτά ο Ολυμπιακός, είτε με μια κεφαλιά μετά από κάποιο από τα κόρνερ που κέρδισε, είτε με μια στραβοκλωτσιά αντιπάλου, κατάφερνε να ισοφαρίσει και να πάρει αυτός την πρόκριση…..Τι θα λεγόταν μετά? Για την ποιότητα των παικτών, για τη μεγάλη ομάδα που τη σταματάει η διαιτησία, για την ψυχή του θρύλου που και αυτός κάνει ανατροπές όταν δεν τον κυνηγάνε και άλλα πολλά. Θα κρυβόταν κάτω από το χαλάκι η άθλια εμφάνιση της ομάδας, ειδικά στο 2ο ημίχρονο και όλα τα προβλήματα που υπάρχουν. Ενδεχομένως να μην αναζητούνταν καν τα αίτια για το πώς η ομάδα έφτασε ως εδώ. Πέρα από το επικοινωνιακό κομμάτι που ακολουθεί η ερυθρόλευκη ΠΑΕ, με το οποίο διαφωνώ, ειδικά όταν βγάζει αλαζονεία και έλλειψη σεβασμού στον αντίπαλο, ίσως η ήττα – αποκλεισμός να έκανε καλό, στο σημείο που οι άνθρωποι του οργανισμού είναι πλέον αναγκασμένοι να δουν κατάματα τα λάθη τους και να βρουν λύσεις για την επόμενη μέρα του συλλόγου. 
                                 


       Ο απόλυτος κυρίαρχος στο ποδόσφαιρο μας, εδώ και 20 και πλέον χρόνια, πέρα από τους πολλούς τίτλους που κέρδισε δεν έχει παρουσιάσει ουσιαστικά βήματα προόδου σε θέματα υποδομής και στο να μπουν οι βάσεις ώστε η ομάδα να παράγει και να αξιοποιεί τα ταλέντα της, να βελτιώνει παίκτες, να παίζει συγκεκριμένο ωραίο ποδόσφαιρο και να  στέκεται στην Ευρώπη, όχι απλά συμμετέχοντας στον όμιλο. Δεν παρουσιάζει πρόοδο σε θέματα καθημερινής δουλειάς στου Ρέντη, στην ανάπτυξη συγκεκριμένης μεθοδολογίας, στη στελέχωση του κλαμπ με ανθρώπους ειδικούς σε κάθε τομέα που να κάνουν τη διαφορά. Είκοσι δύο χρόνια μετά και ο τρόπος δουλειάς του κλαμπ παρουσιάζει στασιμότητα. Ο ξένος παίκτης δεν έρχεται στον Ολυμπιακό για να εξελιχθεί και να βελτιωθεί, αλλά να φανεί μέσω της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ, να πάρει πρωτάθλημα και στη συνέχεια να πάρει μεταγραφή. Πολλά τα παραδείγματα.

    Τα τελευταία χρόνια η ομάδα του Πειραιά έχει επιδοθεί σε ένα ατελείωτο μεταγραφικό αλισβερίσι, με παίκτες να πηγαινοέρχονται χωρίς πλάνο. Με πρόχειρους υπολογισμούς, στις τελευταίες 16 μεταγραφικές περιόδους ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει 143 ποδοσφαιριστές (μερικοί για 2η φορά, ορισμένοι δανεικοί και επέστρεψαν, άλλοι δεν έπαιξαν ποτέ με την ερυθρόλευκοι φανέλα). Υπήρξαν καλοκαίρια που η ομάδα απέκτησε πάνω από 20 νέους παίκτες. Γίνεται δουλειά έτσι? Μια παράλογη ποδοσφαιρικά λογική, χωρίς σχέδιο και ομάδα χωρίς κορμό. Απόκτιουνται παίκτες με σκοπό να μεταπωληθούν και όχι για να χτίσουμε ομάδα. Τη νοοτροπία και το σκεπτικό αυτό, «το πιάνουν» οι παίκτες, έτσι η ομάδα έχει γεμίσει λεγεωνάριους, με αδιάφορα και άψυχα αποδυτήρια.
    Μπορεί να επικροτούνται οι ακριβές πωλήσεις και να διαφημίζεται ο σύλλογος αλλά η ομάδα έχει γίνει «παιχνίδι» των μάναντζερ. Δε θεωρώ τυχαίο ότι παίκτες που έρχονται ή ακούγονται για τον Ολυμπιακό προέρχονται ή καταλήγουν συνήθως στην Τουρκία και ειδικά στην Τράνζοσπορ. Η ομάδα πετάει λεφτά αντί να πηγαίνει σε ψαγμένες κινήσεις με σκοπό το χτίσιμο.

     Δεν υπάρχει υπομονή και σταθερότητα, παίκτες και προπονητές πηγαινοέρχονται και όσοι παραμένουν στην ομάδα έχουν το μυαλό τους στην επόμενη μεταγραφική περίοδο για να φύγουν και όχι στους στόχους της. Δεν υπάρχει η σωστή νοοτροπία στα αποδυτήρια, να γυαλίζει το μάτι των παικτών, να έχει σκληρό μέταλλο η ομάδα.
    Επίσης, παρά τις τόσες μεταγραφές τα τελευταία χρόνια, δεν έχουν έρθει τα μεγάλα ονόματα του παρελθόντος, ένας Τζιοβάνι, ένας Ζάχοβιτς, ένας Καρεμπέ, ένας Ριβάλντο, ένας Γκαλέτι. Πηγαινοέρχονται απλά παίκτες από τα μεσαία στρώματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ή σπαταλούνται χρήματα για αμφιλεγόμενους παίκτες. Σε αυτό βέβαια ρόλο παίζει και τα χρήματα που σκορπούν αραβικές χώρες (Κατάρ – Εμιράτα), οι Η.Π.Α. και η Κίνα τελευταία, αλλά και πάλι ο Ολυμπιακός με το δέλεαρ της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ θα μπορούσε να προσελκύσει κάποιο τοπ όνομα.

    Η ομάδα έχει στις τάξεις της ή συνεργάζεται με κορυφαίους ποδοσφαιρανθρώπους του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, που έχουν φάει τα γήπεδα με το κουτάλι. Τον Καρεμπέ, τον Μοδεστό και τον Κοβάσεβιτς. Αυτοί όμως δε δουλεύουν για την εξέλιξη του κλαμπ σε θέματα υποδομών, για τη στελέχωση με ανθρώπους γνώστες της δουλειάς στην εκγύμναση, στην αποκατάσταση, στην αποθεραπεία των παικτών, σε προτάσεις για αγορά εξελιγμένου και σύγχρονου υλικοτεχνικού εξοπλισμού, στη βελτίωση των εγκαταστάσεων της ομάδας, στον εκσυγχρονισμό του οργανογράμματος των ακαδημιών. Αντίθετα επιδίδονται σε ένα ατελείωτο μεταγραφικό αλισβερίσι προσπαθώντας συνεχώς να πασάρουν παίκτες στο κλαμπ, κάνουν μεταγραφικές μπίζνες. Με πολλά λάθη για την ομάδα στο μεταγραφικό σχεδιασμό τους. Ούτε καν παρακολουθούν τον καθημερινό τρόπο δουλειάς της ομάδας για να κάνουν τις όποιες εισηγήσεις τους, όπως αποδείχτηκε…..Εκτός, αν δεν εισακούγονται, καθότι στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ λαλούν πολλοί κοκόροι, κι ας αποφασίζει ένας……


       Και πάμε στο θέμα προπονητής.


Τα τελευταία 7 χρόνια άλλαξαν 15 προπονητές στον ερυθρόλευκο πάγκο. Άλλοι ήταν απλά περαστικοί, Λίνεν, Νικοπολίδης (2 φορές), Βούζας, Βίκτορ Περέιρα, Βίκτορ Σάντσεθ και Χάσι. Ο Λεμονής (2 φορές) είναι στρατιώτης του συλλόγου. Και 5 δούλεψαν ουσιαστικά για την ομάδα και άφησαν τη σφραγίδα τους. Αρχικά ο Βαλβέλδε που τα δύο πρώτα χρόνια δημιούργησε τον Ολυμπιακό της νέας εποχής. Ακολούθησε ο Ζαρντίμ που η ομάδα μάλλον βιάστηκε να τον διώξει, όπως αποδείχτηκε από τη μετέπειτα πορεία του. Έφυγε αήττητος και με τη δικαιολογία ότι δεν έπαιζε επιθετικά. Δε γνωρίζω τι γίνεται στο εσωτερικό της ομάδας……Μετά ο Μίτσελ που προσέδωσε αγωνιστικό θράσος στην ομάδα και επιθετικό στιλ, με επιτυχίες στην Ευρώπη. Έπρεπε να έχει αποκλείσει τη Γιουνάιντεντ…..Ο Μαρκο Σίλβα, κι ας του γράφουν διθυράμβους, ήταν ο κλασικός επιφυλακτικός Πορτογάλος κόουτς. Είχε μια αδιάφορη νίκη στον όμιλο επί της Άρσεναλ στο Λονδίνο, χωρίς αντίκρισμα πέραν από το πρεστίζ. Ζητούσε συνέχεια μεταγραφές, να δώσει η ομάδα 8 εκ. για έναν αριστερό μπακ 28 χρονών. Είχε λάθος επιλογές παικτών στις εισηγήσεις του, που η ομάδα ακριβοπλήρωσε. Ο Σεμπά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο ως εξτρεμ, για παράδειγμα. Και πέρυσι ο Μπέντο, που παρέλαβε μια μισοδιαλυμένη ομάδα και άφησε το στίγμα του καθώς προώθησε παιδιά από την ακαδημία. Τους Ρέτσο, Μανθάτη, Ανδρούτσο και Νικολάου. Με τη φυγή του Μπέντο, ο Ρέτσος πουλήθηκε με ποσό ρεκόρ, ο Μανθάτης δόθηκε δανεικός στα Γιάννενα με εισήγηση Χάσι και πάει να χαθεί, ο Ανδρούτσος έπρεπε αυτή τη στιγμή να έχει τη φανέλα του βασικού 8ριου της ομάδας σπίτι του, αλλά παίζει ο Ζιλέ και ο Νικολάου δεν παρουσιάζει εξέλιξη. Φυσικά όλοι οι παραπάνω κόουτς πήραν τίτλο με τον Ολυμπιακό, αλλά τις χρονιές εκείνες ποιος δεν θα τον έπαιρνε?
      Οι συχνές αλλαγές προπονητών αποσυντονίζουν την ομάδα, καθένας πάει να βάλει δικά του στοιχεία στο παιχνίδι της που θέλουν χρόνο για να αφομοιωθούν και οι παίκτες μπερδεύονται. Μαζί με τις πολλές και συνεχείς αλλαγές στο ρόστερ, δεν υφίσταται καν η έννοια αγωνιστική χημεία….





Και κάτι άλλο….δε μπορεί ο προπονητής, με το που αναλάβει, να απαιτεί να είναι απόλυτο αφεντικό στη στελέχωση της ομάδας και να υποδεικνύει τις μεταγραφές. Πρώτα κοουτσάρεις, δουλεύεις με το υλικό που σου παρέχει το κλαμπ και υποτίθεται μελέτησες και δέχτηκες να αναλάβεις, πετυχαίνεις στόχους, δείχνεις δείγματα της δουλειάς σου και μετά σου δίνεται ένα συγκεκριμένο μπάτζετ να διαχειριστείς για την ενίσχυση του ρόστερ.
   Κάθε νέος κόουτς, φέρνει μαζί του το δικό του σταφ, βοηθό, αναλυτή, γυμναστή και κάποιες φορές και προπονητή τερματοφυλάκων. Είναι απαραίτητο όμως στο τιμ η ομάδα να έχει τον δικό της άνθρωπο για να ελέγχει τη δουλειά γίνεται και τι αποδυτήρια έχουν δημιουργηθεί. Πως διαχειρίζονται τα περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου.
   Το πρότζεκτ το τρέχει η διοίκηση και μέρος αυτού είναι ο προπονητής. Δε μπορεί να δίνεις τα κλειδιά στον κάθε περαστικό από το σύλλογο, προπονητή. Πρέπει πρώτα να διαπιστώσεις τι δουλειά κάνει και τις επιτυχίες του και μετά να του δώσεις περισσότερες αρμοδιότητες και να αποδεχθείς εισηγήσεις του, πάντα υπό την εποπτεία σου.


Τι έγινε φέτος….


Η ομάδα δόθηκε στον Χάσι με σκοπό την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Στόχος που επιτεύχθηκε….αλλά η ομάδα τον ακριβοπληρώνει. Για να είναι φρέσκια στα παιχνίδια των προκριματικών, ουσιαστικά δεν έγινε προετοιμασία και οι παίκτες τώρα σέρνονται. Πέρα από αυτό…..δόθηκε το ελεύθερο στον Χάσι να φέρνει και να διώχνει  παίκτες…..Θυσιάστηκαν οι Σιώπης, Ρισβάνης Γιαννιώτης, ενώ οι Καριμ και Σισέ ουσιαστικά δεν υπολογιζόταν. Και ήρθαν οι Εμενίκε, Καρσελά, Τζούρτζεβιτς, Βούκοβιτς και Μίλιτς. Την πορεία τους την ξέρουμε…..
    Στη συνέχεια ανέλαβε ο Λεμονής, που χωρίς να εντυπωσιάσει, έδωσε μια ταυτότητα στην ομάδα, επανάφερε ξεγραμμένους παίκτες και πήρε σερί νίκες στο πρωτάθλημα, πιάνοντας κορυφή. Και ξαφνικά, αρχές του χρόνου, μας προέκυψε ο Όσκαρ Γκαρσία….με ποια λογική? Δε γνώριζαν οι άνθρωποι του κλαμπ ότι θα χρειαστεί χρόνο για να μάθει την ομάδα και το πρωτάθλημα μας και ότι γι αυτό θα υπάρξουν βαθμολογικές απώλειες? Πάρθηκε η συνειδητή απόφαση να χτίσουμε για του χρόνου και για τα φετινά κακώς κείμενα τα ρίχνουμε στη διαιτησία? Δύσκολο…..Μάλλον υπερεκτιμήθηκαν οι δυνατότητες της ομάδας. Όμως, είδαμε στα παιχνίδια με την ΑΕΚ ότι ο Ολυμπιακός δε διαθέτει τους καλύτερους παίκτες, κρίνοντας όχι βάσει του ονόματος, της προέλευσης τους ή των αμοιβών τους, αλλά απλά ποδοσφαιρικά και σύμφωνα με αυτό που μπορούν να παίξουν σήμερα, τώρα!

   Λέγεται ότι ο Γκαρσία τρόμαξε με τα εργομετρικά της ομάδας που είδε και έτσι ανέβασε την ένταση των προπονήσεων, ενώ αρχικά πήγε να παίξει με πίεση ψηλά. Κάτι έγινε στα 3 πρώτα ματς με μικρούς αντιπάλους στο «Γ. Καραϊσκάκης» , αλλά στην Τρίπολη με τον Αστέρα και στα 3 ματς με την ΑΕΚ η ομάδα έσκασε……Τα δείγματα δεν είναι επαρκής για να κρίνουμε τον Γκαρσία ως προπονητή, αλλά σίγουρα το τάιμιγκ της πρόσληψής του ήταν λάθος, εφόσον η ομάδα στόχευε στον τίτλο. Η ομάδα ήταν αδούλευτη από την προετοιμασία, συν το ότι ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο τέτοια εποχή κάνει κοιλιά, η ομάδα δε μπορούσε να ανταπεξέλθει για πάνω από 20-25 λεπτά σε υψηλό τέμπο και με το ανέβασμα της έντασης στις προπονήσεις εν μέσω πρωταθλήματος η ομάδα κλάταρε, «κάηκε»  και ο Γκαρσία φαινόταν εκτός τόπου και χρόνου, καθότι η ομάδα δε μπορούσε να υπηρετήσει κανένα αγωνιστικό του πλάνο, λόγω έλλειψης δυνάμεων…..



Η επόμενη μέρα…..η νέα σαιζόν.


Θεωρώ ότι δύσκολα φέτος ο Ολυμπιακός θα παρουσιάσει βελτίωση μες τη σαιζόν, μια ομάδα αδούλευτη, απογοητευμένη, εκτός στόχων και με πολλούς παίκτες να έχουν το μυαλό τους αλλού. Τι γίνεται με τον Γκαρσία? Θα του φορτωθεί η φετινή αποτυχία ή θα του δοθεί η ευκαιρία για του χρόνου? Βασιζόμενοι στις συστάσεις του Βαλβέλδε, στο γεγονός ότι θα μάθει την ομάδα και τις ιδιαιτερότητες του πρωταθλήματος μας και επίσης στο ότι ξέρει να κάνει προπόνηση και να έχει η ομάδα φυσική κατάσταση.  Προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να μείνει, είναι ένας νεαρός προπονητής, με εμπειρίες, προερχόμενος από μια μεγάλη σχολή, παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και επιτέλους ήρθε το πλήρωμα του χρόνου η ομάδα να χτιστεί σιγά σιγά και σταθερά, με υπομονή και έξυπνες κινήσεις, με πλάνο και δημιουργώντας κορμό στο ρόστερ και ποντάροντας σε έναν προπονητή…..


Το ρόστερ…..



Το μεγάλο ρόστερ του Ολυμπιακού μαζί με τους πολλούς δανεικούς παίκτες, πρέπει να επαναξιολογηθεί και να γίνει γενναίο ξεσκαρτάρισμα…..
    Στο τέρμα ο Καπίνο πήγε στη Νότιγχαμ…..Μένει ο 34χρονος Προτό, οι νεαροί Χουρτεσιώτης και Ίβουσιτς και υπάρχει και ο Γιαννιώτης που κάνει μεγάλη σαιζόν στον Ατρόμητο. Θα αναδείξει κάποιον από τους νεαρούς ο Γκαρσία ή θα πάει στα σίγουρα με τον Προτό, αλλά με τον 34χρονο Βέλγο δεν κάνεις νέα αρχή.
Στα μπακ. Δεξιά ο Ομάρ για μένα τελείωσε. Η ομάδα πήρε τον νεαρό Βραζιλιανό Ίγκορ από τον Αστέρα Τρίπολης τον οποίο ο Γκαρσία δε βλέπει. Θα χρειαστεί παίκτης εδώ. Αριστερά ο ασταθής ανασταλτικά Κούρτης και ο νεοαποκτηθείς Χατζισαφί που θα πάρει ευκαιρίες από δω και πέρα. Υπάρχει και ο δανεικός στη Βίλεμ Τσιμικάς. Στόπερ. Ο Μποτία φεύγει. Ο Βουκοβιτς δεν έδειξε κάτι και δε θα επιστρέψει. Εξελίξιμοι οι Σισέ, Ένγκελς, Νικολάου, ενώ υπάρχουν και οι δανεικοί Λαϊφης που μάλλον θα πουληθεί στη Σταντάρ Λιέγης αφού έχει μπει οψιόν, ο Ρισβάνης που δικαιούται ευκαιρίας, ο Βιάννα που έφερε ο Μπέντο και φέτος δόθηκε δανεικός στη Μπράγκα, αλλά και ο Γούτας. Αποκτήθηκε και ο Πασσαλίδης που παίζει ως το καλοκαίρι στον Αστέρα Τρίπολης.  Και δω πρέπει να αποκτηθεί παίκτης, έμπειρος. Αμυντικά χαφ, ο Ρομαό που παρότι μεγάλης ηλικίας ανταπεξέρχεται, ο αργός Ταχτσίδης και ο Ζιλέ που μάλλον θα αποχαιρετήσει. Υπάρχει και ο Σιώπης που σίγουρα αξίζει ευκαιρίας. Ο Ζντίελαρ μάλλον θα μείνει στην Παρτιζάν, δεν είναι άλλωστε για το επίπεδο του Ολυμπιακού. Εσωτερικοί χαφ. Ο Άντρε Μάρτινς λογικά φεύγει, ο Οφόε πρέπει να πιστέψει στην προοπτική της ομάδας και να είναι πνευματικά παρόν, και φυσικά η εξέλιξη του Ανδρούτσου πρέπει να γίνει πανάκεια για το κλαμπ. Και δω πρέπει να έρθει παίκτης ποιότητας. 10αρια. Ο Φορτούνης πρέπει να επανέλθει στο επίπεδο που ήταν 2 χρόνια πριν, είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας. Το ρόλο μπορεί να παίξει και ο Μαρίν που συνήθως προτιμάται για τα άκρα. Υπάρχει και ο δανεικός στον Απόλλων Λεμεσού, Νικόλας Μαρτίνεζ αλλά δύσκολα θα βρει θέση στο ρόστερ. Εξτρεμ. Πέραν του Μαρίν που προαναφέραμε, ο Πάρντο δεν έχει διάρκεια, ο Σεμπά θα φύγει, ο Μανθάτης είναι δανεικός στα Γιάννενα και ο Γιαννιώτας στη Βαγιαδολιδ. Με το δίλλημα να είναι τι θα πράξει το κλαμπ στην περίπτωση του Μιραλάς. Ο παίκτης ήρθε σε κακή κατάσταση. Περισσότερο αποκτήθηκε για επικοινωνιακούς λόγους και για την εξέδρα. Το βλέπω δύσκολο να καλυφθεί η οψιόν των 5,5 εκ. ευρώ. Πρέπει να πέσει αρκετά η Έβερτον, για έναν παίκτη χωρίς μεταπωλητική αξία και ξεζουμισμένο. Σέντερ φορ. Ο Ανσαριφαντ κάνει εξαιρετική σαιζόν. Ο Εμενίκε δύσκολα θα μείνει στο κλαμπ επιστρέφοντας από τον δανεισμό του. Ο Ντζούρντζεβιτς για μένα θέλει χρόνο και δουλειά. Ο Καραμάνος θα ξαναπάει δανεικός, όπως και ο Βέργος, ενώ υπάρχει και ο Βέλλιος που είναι παροπλισμένος στη Νότιγχαμ.


      Το παραπάνω ρόστερ των 40 συνολικά παικτών, διαθέτει 12 νεαρούς Έλληνες παίκτες κάποιοι από τους οποίους είναι δανεικοί, εκ των οποίων ορισμένοι επιβάλλεται να πάρουν ευκαιρίες. Διαθέτει 7 νεαρούς ξένους παίκτες με τον Ζντίελαρ να είναι φευγάτος και τον Ίγκορ να πάει για δανεικός. Ακόμα υπάρχουν 6 έμπειροι Έλληνες παίκτες, με τον Κύπριο Λαϊφη ανάμεσα τους που μάλλον θα μείνει στο Βέλγιο. Γιαννιώτας και Βέλλιος είναι τα ερωτήματα εδώ. Και τέλος 15 ξένους έμπειρους παίκτες που οι περισσότεροι αποτελούν ερωτηματικό σχετικά με την παραμονή τους. Φευγάτοι είναι οι Μποτία, Ζιλέ, Εμενίκε, Βούκοβιτς, Άντρε Μάρινς και Νικ. Μαρτίνεζ. Ερωτηματικά αποτελούν οι Μιραλάς, Ομάρ (αν και ανανέωσε πρόσφατα), Πάρντο και Οφόε, αν και η ομάδα θέλει να παραμείνει. Σίγουροι στο λιμάνι θεωρούνται οι Προτό, Ανσαριφάντ, Χατζισάφι, Ρομαό και Μαρίν. Υπάρχει δηλαδή μια καλή μαγιά για να χτίσεις, να δώσεις ευκαιρίες σε νέα παιδιά, να τα δουλέψεις και να τα εξελίξεις και με 5 το πολύ ποιοτικές προσθήκες, μαζί απαραίτητα με δουλειά και υπομονή να χτίσεις μια ομάδα που θα φέρει τίτλους και χαρές στον κόσμο.





 Και επιτέλους ας δοθεί βάση και ας διατεθούν και κάποια χρήματα για τη στελέχωση του κλαμπ με ανθρώπους από τα πάνω ράφια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Σίγουρα με τη δουλειά τους θα φέρουν μεγάλα κέρδη στο σύλλογο, τόσο αγωνιστικά, όσο και από επιτυχίες στην Ευρώπη και πωλήσεις παικτών.






                                                                                                                         SAM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου